Работата и отношенията на една от зодиите  днес ще вървят

...
Работата и отношенията на една от зодиите  днес ще вървят
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Работата и отношенията на една от зодиите днес ще вървят по мед и масло

Работата и връзките на една от зодиите  днес ще вървят без спънки, вещаят звездите.

Овен

Много от компликациите през този ден ще са свързани с това, че виталния тонус на Овните е намален. Вместо бодро и въодушевено да се занимавате с работа, Вие ще прекарате деня в мрачни и неприятни размишления. Рабира се, това няма да помогне за възстановяване на връзките с сътрудниците: откакто подхващат няколко несполучливи опита да Ви ободрят, те просто ще се отдръпват. Но пък у околните си евентуално ще срешнете схващане и ще намерите поддръжка. Не се опасявайте да разкажете за своите подозрения и проблеми. Ще имате късмет да получите добър съвет и своевременна помощ. В случай на обостряне на хронично заболяване, не отлагайте визитата при доктор.

Телец

Можете да изживеете живота си единствено по един метод - като постъпвате вярно. Спазвате разпоредбите, довършвате всичко, с което се заемете и почитате всяка изпречила се на пътя Ви личност тъкмо толкоз, колкото заслужава. По тази причина когато получите вести за нещо, на което толкоз доста сте разчитали, че дори сте се страхували да го споменете на глас, не би трябвало да се учудвате. Заслужили сте го и по тази причина се наслаждавайте.
 

Близнаци

Целеустремеността ще Ви помогне да се справите с всяка задача. Само че решаващи може да се окажат малко по-други качества: професионализъм, на практика опит, умеене да отчитате значимостта на детайлите и да систематизирате информацията. Сексуалното увлечение и финансовата заинтригуваност ще бъдат спомагателен тласък за работа. Най-голямо ще бъде напрежението Ви през първата половина на денонощието. Не са изключени спорове с управлението, сътрудниците и сътрудниците, както и с тези, които са представители на закона и на властта.
 

Рак

Днес мъчно може да накарате вътрешния си мотор да проработи на цялостна мощ. Ако плануваните з а през днешния ден събития напълно не Ви въодушевяват, проявете самодейност и променете малко своя график. Докато чакате някои неща да застанат на местата си, заемете се с нещо ненадейно. Удивете приятелите си с обедна аудиенция, с кокетно телефонно позвъняване или с шеговито електронно писмо. Всеки ден свети с такива краски, с каквито сами го оцветявате. Затова, имайки тази информация, вкарарайте я в деяние и превърнете този ден в подобен, какъвто желаете да го видите.
 

Лъв

Успех в работата си постигате с помощта на своевременната интервенция и помощ от страна на сътрудниците. Няма подозрение, че и независимо бихте постигнали доста, само че получената поддръжка значително усилва Вашите благоприятни условия. Денят е не неприятен за подписване на покупко-продажби за покупко-продажба, или начало на съдействие с нови сътрудници. Бизнес-преценките Ви са доста правилни. В персоналния Ви живот също е доста мощно въздействието на позитивните трендове. Успешно може да реализирате доста свои отдавнашни замисли, а и да постигнете реализация на доста свои съкровени стремежи. Навреме проявена самодейност ще направи вероятни доста приятни запознанства.
 

Дева

Няма никакви подозрения в това, че в кръга на предоставените Ви отговорности Вие се чувствате като риба във вода. Но има и такива дни като днешния, когато Ви обгръща ленност, и когато Ви се желае да се избавите от всички отговорности едновременно. Това е обикновено, тъй като всеки човек понякога се нуждае от „ междучасие ”. Просто през днешния ден не е подобен ден, в който можете всичко да захвърлите. Не предприемайте никакви внезапни дейности. Свършете всичко, което е наложително,а по-късно ще си отдъхнете, както би трябвало.
 

Везни

Имате голям брой хрумвания, които обкръжаващите Ви просто жадуват да чуят. Повечето от тях желаят да знаят, по какъв начин може да подобрят живота си в веществен проект, само че това, което можете да споделите Вие, включва в себе си освен това от угаждане на насъщните потребности. Само че би трябвало да сте наясно, че не всички ще съумеят незабавно да проумеят полезността на Вашите мисли, та по тази причина мерете приказките си и дано те бъдат в сходство със съответната публика.
 

Скорпион

Усещате, че през днешния ден виталните Ви сили са на привършване и сте обхванати от дискомфорт. Извеодът е, че би трябвало да намерите време да си починете и да се „ реформирате ” вътрешно. Прекрасната Ви вътрешен глас ще Ви докара до верни решения в професионалната сфера. За препоръчване са независими занимания, свързани с образованието Ви. Нужно Ви е, да си осигурите най-малко малко време, в което да сте сами.
 

Стрелец

През този ден не би трябвало да гладувате и да пиете доста течности. Най-добре е вежливо да игнорирате всеки опит за вмешателство във Вашия персонален живот, само че никога не би трябвало да нагрубявате ненужно любопитните другари. Не се вълнувайте. Днешният ден няма да донесе бурни събития, стига единствено Вие интензивно да не си търсите завършения. Не е зле да се занимавате и с медитация. Единстеното, което би могло да зачеркне всички Ваши усилия през този ден, това е, да извършите нещо под въздействие на мощни страсти.
 

Козирог

Не позволявайте на никого да Ви заплашва или да се пробва да Ви оказва напън, пробвайки се да Ви наложи някакви деспотични периоди. Графиците се основават за това, че да може в тях да се вършат корекции. Много по-важно е, да разбирате какво вършиме. Опитите непрекъснато да поддържате мир и единодушие, са обречени на неуспех. Конфликти стават, само че нормално водят до взимане на по-умни решения.
 

Водолей

Каквото и да чувствате, това незабавно ще бъде незабавно видяно от близките, само че за Вас няма да има значение, дали това ще бъде забелязано от няколко души, или хиляди. Чувствате се толкоз уверени в себе си, че колкото по-голяма ще бъде аудиторията, толкоз по-голямо ще бъде удоволствието за Вас. Ако някой от приятелите Ви се обърне към Вас с молба, да му помогнете да се оправи със комплицирана обстановка в живота им, Вие, без подозрение, ще се съгласите. Само се убедете в лоялността на приятелите си - дали в действителност са с Вас, или срещу Вас...
 

Риби

Днес вероятно ще Ви провърви в работи, изискващи повече фикция, в сравнение с традиционализъм. Новите Ви хрумвания са толкоз хубави, че заобикалящите Ви с готовност ще се захванат да оказват помощ за тяхната реализация. Може да се вършат огромни покупки и въобще да се разпораеждате със своите финанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в връзките си с близките. За задачата можете тактично и внимателно да изкажете натрупалото се у Вас неодобрение и своите искания, или да извършите личните си отдавнашни обещания. Помнете, че всевъзможни различия и спорове през този ден може да бъдат урегулирани относително елементарно.

източник 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР